Werkgevers

Op zoek naar iemand die het verschil maakt?

Als werkgever wil je natuurlijk de beste technische bedienden aantrekken. Je wilt gemotiveerde kandidaten, die met hun talent en kennis een directe meerwaarde betekenen voor jouw bedrijf. Wij gaan voor jou op zoek naar die perfect match.

Een profiel dat past

ENITEQ helpt jou niet alleen aan de juiste medewerker op langere termijn maar kan ook tijdelijk uw organisatie versterken door een projectmanager of ander talent ad interim ter beschikking te stellen. ENITEQ gaat voor jou op zoek naar een profiel dat perfect past, of dat nu een industrieel ingenieur of een ICT-talent is, een bouwkundig of een biochemisch brein. Hoe klein of (middel-)groot je bedrijf ook is, dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van Engineering begrijpen we wat voor jou belangrijk is. 

Waarom met ENITEQ in zee gaan?

Onze consultants zijn deskundige, ervaren recruiters die met toewijding je grootste rekruteringsuitdagingen aangaan. Daar waar voor jouw sector innovatie, realisatie, verbetering en ontwikkeling kernwoorden zijn, kan je bij ENITEQ terecht voor een partnership waar passie, creativiteit, pro-activiteit en doelgerichtheid centraal staan.

Onze specialisatie in Engineering vertaalt zich in een snel, gericht en efficiënt zoekproces en een professionele opvolging. We kennen de regio en de sector, we weten welke noden en verwachtingen bij die specifieke functies komen kijken. Als wij geen geschikte technische bediende voor je vinden, dan doet niemand het. En dankzij onze ‘no cure, no pay’ aanpak, heb je als opdrachtgever niets te verliezen. 

Wacht niet langer.