Banner Default Image

wie zijn we?

ENITEQ is hét rekruteringskantoor voor technische professionals

Foto Technische Professional

Ambitieuze en succesvolle bedrijven in contact brengen met talentvolle technische professionals. De uitdaging is niet gering.

ENITEQ staat voor een constructief en resultaatgericht partnership waar we luisteren naar de noden van de bedrijven en de verwachtingen van technisch geschoolde en/of ervaren kandidaten.

Met een team dat over de jaren heen haar strepen verdiend heeft in deze industrie en hierdoor ook een uitgebreid actief netwerk opgebouwd heeft gaat ENITEQ de meest ambitieuze uitdaging aan.

ENITEQ maakt deel uit van de grotere HR speler Copus Group.

WAAR STAAN WE VOOR?

Onze kernwaarden

Kernwaarde - Persoonlijke Focus

De 1 op 1 aanpak van ENITEQ staat garant voor een scherpe selectie van kandidaten waardoor jij je verder kan focussen op je core business en de ontzorging van je rekrutering een nieuwe dimensie krijgt. We zoeken verder tot we voor jou de perfecte job of kandidaat gevonden hebben.

Kernwaarde - Efficiëntie

ENITEQ staat voor efficiëntie en integriteit waarbij het belang van onze opdrachtgever ten allen tijde centraal staat. We geven je meteen feedback en houden de procedures kort en transparant.
Image 2020 12 14 T14 18 30

ZIN om het eniteq team te versterken?

Werken bij ENITEQ

Solliciteer hier spontaan. Met de unieke expertise die we jarenlang hebben opgebouwd, helpen we jobzoekers snel aan een nieuwe uitdaging op maat van hun skills en persoonlijkheid.