Kandidaten

Op zoek naar jouw ideale job?

Samen op zoek

ENITEQ gaat samen met jou op zoek naar die job in Engineering waarvoor je elke dag het beste van jezelf wilt geven.

Heb je een Bachelor Elektromechanica, Energietechnologie of Architectuur op zak? Of mag je jezelf een Master in Bouwkunde, Industriële Wetenschappen, Chemie, Handelswetenschappen of Burgerlijk Ingenieur noemen? Het zijn slechts enkele van de vele diploma’s waarmee je in Engineering aan de slag kan. Maar wist je dat je ook bij ons terecht kan als je zonder deze diploma's toch kan terugblikken op de nodige jaren praktijkervaring?

Duik in een divers job aanbod

We zijn voortdurend op zoek naar technische bedienden voor allerlei uiteenlopende vacatures, van architecten tot aankopers, van logistieke medewerkers tot landmeters en van preventie-adviseurs tot projectmanagers.

De bedrijven waar we mee samenwerken kennen we door en door, dus we weten exact welke skills en persoonlijkheden ze nodig hebben. Wanneer we jou een job voorstellen, zijn we al overtuigd dat ze jou op het lijf geschreven is.​

Waarom kiezen voor ENITEQ?

Ben jij de kandidaat met de juiste motivatie, dan is ENITEQ het kantoor met de juiste job. En als jouw ideale job niet tussen onze vacatures staat, dan spitten we verder tot we ze jou wel kunnen voorschotelen. Die proactieve en doelgerichte aanpak, daar zweren we bij.

Vind je toch niet wat je zoekt? ENITEQ gaat verder waar anderen het opgeven. Jij ook?

Laat dan je cv achter en we geven je zo snel mogelijk een seintje.